Vrátenie a výmena

 

Výmena tovaru:
V prípade, že Vám nesadla veľkosť zakúpeného tovaru, máte nárok na jeho výmenu.
Ako postupovať pri výmene tovaru?
1. V prípade záujmu o iný tovar, prípadne inú vyhovujúcu veľkosť tovaru si prosím vytvorte novú objednávku podľa štandardného spôsobu.  
2. Peniaze za pôvodnú objednávku Vám budú refundované späť na Váš účet v deň prevzatia Vášho balíka.
3. Tovar, ktorý chcete vymeniť nám zašlite späť na adresu našej pobočky uvedenej nižšie.

 

Vrátenie tovaru:

V prípade, že vám dodaný tovar nevyhovuje, nesedí veľkosť alebo sa Vám nepáči, môžete ho nepoužitý (s originál štítkom) vrátiť do 21 dní a peniaze Vám budú refundované späť na Váš účet.  Tovar zakúpený v období 1.12.-23.12. môžete vrátiť alebo vymeniť až do 15.1. 2024.


Ako vrátiť tovar ?
1. Tovar nepoužitý (s originál štítkom) dôkladne zabaľte do pevného a nepremokavého obalu, aby sa nepoškodil pri preprave.
2. Do balíku k tovaru vložte vyplnený vratný formulár, ktorý sa vám zobrazí po kliknutí na tento odkaz: Formulár pre vrátenie a výmenu tovaru
3. Pre zaslanie balíka si môžete zvoliť spôsob prepravy aký Vám vyhovuje, podmienkou však je, že tovar musí byť zaslaný priamo na adresu uvedenú nižšie. Balík nemôže byť zaslaný do výdajných miest, balíkomatov a iných boxov, kde ich vyzdvihnutie z našej strany nebude možné.

Výnimky pre vrátenie a výmenu tovaru: 

Pokiaľ ste si zakúpili lyže, na ktoré ste Vám bolo namontované viazanie na mieru, takýto set nie je možné vrátiť. Nevracia sa ani záloha (predplatné) v prípade dohody predplatného pri osobnom odbere.

Adresa, na ktorú treba balík zaslať:

Belda Trade s.r.o.
Malíkova 4922/1,
949 01
Nitra
0907 947 362,
beldasport@belda.sk